Orta Anadolu Kariyer Fuarı ORAKAF'23

Değerli Katılımcılar;

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofis Başkanlığı Yetenek Kazanımı ve Organzasyon Dairesi Başkanlığının “2023 Yılı Yetenek Her Yerde Bölgesel Kariyer Fuarları” kapsamında “Orta Anadolu Kariyer Fuarı (ORAKAF)” Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Fuar ve Kongre Merkezi’nde 25 - 26 Aralık 2023 tarihlerinde Erciyes Ünversitesi ev sahipliğinde 19 paydaş üniversite iş birliğinde Kayseri’ de gerçekleştirilecektir.

ORAKAF 23 için sınırlı bir alan ve zamana sahip olunması nedeniyle katılım ve etkinlikler için ivedilikle iletişime geçilmesi bu büyük organizasyonda yeriniz alabilmeniz bakımından çok önemlidir.

Yoğun bir istek ve emekle hazırlamakta olduğumuz ORAKAF 23'te sizleri  de aramızda görmek bizler daha güçlü kılacaktır.

Saygılarımla...

Prof. Dr. Fatih ALTUN