Orta Anadolu Kariyer Fuarı ORAKAF'23

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Kayseri Sanayi Odası’nın (KAYSO) Kasım Ayı Olağan Meclis toplantısına konuk oldu. Toplantıda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Altun, Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Anadolu Kariyer Fuarı ORAKAF’23’ hakkında bilgiler verdi.

KAYSO Kasım Ayı Olağan Meclis toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Oktay Özkan, KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Meclis Başkanı Abidin Özkaya ve meclis üyelerinin katılımı ile KAYSO meclis salonunda gerçekleştirildi.

Mayıs Ayı Meclis toplantısına konuk olan Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, yaptığı konuşmada Üniversitemiz ev sahipliğinde 19 Üniversitenin paydaşlığında 25-26 Aralık tarihlerinde Kayseri’de gerçekleştirilecek olan Orta Anadolu Kariyer Fuarı ORAKAF’23 hakkında da bilgiler verdi. KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitçi ve Meclis Başkanı Abidin Özkaya’nın Konuşmaların ardından Rektörümüz Prof. Dr. Altun’a, KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitçi tarafından plaket takdim edildi.